Na je 14-dagen proefperiode dien je met een coach aan de slag te gaan om aan je voedingsdoelstellingen te werken. De coaches die je in de lijst ziet, zijn fitnessclubs, personal trainers, diëtisten, voedingscoaches, gewichtsconsulenten of vergelijkbare professionals die met het VYTAL-platform werken.

Zij maken gebruik van de VYTAL-coachomgeving waarmee ze hun klanten begeleiden. Via dit platform kunnen de coaches je nog meer aandacht en sturing geven dan de app al doet. Ze kunnen daarnaast alles zien wat jij ook ziet in de app. Zo kunnen ze je instellingen wijzigen, zien wat je gegeten hebt of juist nog gaat eten en bijvoorbeeld via de chatfunctie ondersteuning geven.

Kies één van de coaches uit de lijst om effectief aan de slag te gaan. Dit doe je door naar je profiel te gaan -> mijn coach, daar een coach te selecteren en vrijblijvend een coachaanvraag te versturen. Let op: bij het uiteindelijk overeenkomen van een traject worden door de coach kosten gerekend. Deze zullen bij elke coach anders zal zijn. Informeer dus altijd bij één van de coaches die je aanspreekt wat de bijkomende kosten zijn.