Je kunt je voedingsinstellingen op twee manieren wijzigen. De eerste manier is via het tandwieltje rechts bovenin bij je dagschema. Deze knop is voornamelijk om één dag in je schema aan te passen, als deze afwijkt van je normale maaltijdplanning.

Selecteer de dag die afwijkt op je dagschema, ga via het tandwieltje naar dagschema wijzigen, stel je voorkeuren opnieuw in en sla de wijzigingen op.

De tweede manier is via de voedingsinstellingen op je profiel. Dit onderdeel is vooral bedoeld om je gehele voedingsschema te wijzigen. Wil je je voedingsvoorkeuren opnieuw instellen, of is je doelstelling veranderd? Selecteer je nieuwe voorkeuren en je complete schema wordt vanaf vandaag opnieuw gegenereerd.

Bekijk de video's voor een complete uitleg omtrent het aanpassen van je voedingsinstellingen.