Bij de coachmutaties zie je een overzicht van alle aangesloten klanten en bijbehorende gegevens en hoe deze klanten onderverdeeld zijn over de coaches. Ook zie je eventuele nieuwe coachverzoeken die via de app zijn binnengekomen. Let op: de verzoeken moet je accepteren voordat deze klanten actief kunnen worden in jouw coachomgeving. Indien gewenst kan je een coachverzoek weigeren.

Via de knop ‘verwissel’ kun je een klant eenvoudig van coach laten veranderen.