Je kunt een coach toevoegen via de button ‘coach toevoegen’. Vul alle benodigde informatie in en sla op. Let op: Op het moment van opslaan wordt de coach direct toegevoegd aan het coachoverzicht in de app en zichtbaar voor alle appgebruikers. Denk dus goed na welke informatie je bijvoorbeeld bij de introductietekst neerzet. De ingevoerde gegevens kun je na invoer altijd nog eenvoudig aanpassen.

Na het toevoegen van een coach, wordt er een e-mailbericht gestuurd naar het e-mailadres van de coach die je hebt aangemaakt. Via deze e-mail kan de coach zijn/haar eigen wachtwoord aanmaken en vervolgens inloggen.

Daarnaast kan je de klanten van alle aangemaakte coaches inzien door op het ‘klanten-icoon’ te drukken en kan je de coach verwijderen met het ‘prullenbak-icoon’. Bij het verwijderen wordt de coach verwijderd uit de lijst en de app en kan de coach niet meer inloggen, maar blijft het account op de achtergrond nog wel bestaan.