Het bekijken van lichamelijke gegevens of gegevens over de voedingsinname kan via de ‘Statistieken’.

Gegevens voedingsinname

De gegevens over de voedingsinname, zoals het binnengekregen aantal calorieën, worden automatisch bepaald aan de hand van het voedingsgedrag van de gebruiker. Er wordt een streefwaarde aangegeven, oftewel het voorgeschreven aantal calorieën volgens de energiebehoefte-berekening en daarnaast vind je een 30 dagen gemiddelde. Dit zijn de daadwerkelijk binnengekregen caloriewaarden. De laatste kolom geeft het verschil aan tussen beiden, zodat je eenvoudig kunt zien of het voedingsgedrag voldoet aan de verwachting.

Heb je meerdere metingen gedaan, klik dan op acties om de grafiek te tonen. Je vindt in de grafiek een overzicht van alle metingen, maar ook vind je een zogeheten ‘trendlijn’. Deze lijn toont het verwachtte resultaat op basis van de ingevoerde doelstelling, energiebehoefte en macronutriënten. Zo zie je eenvoudig of het meetresultaat voldoet aan de verwachtingen.

Lichamelijke gegevens

Om de lichamelijke gegevens inzichtelijk te krijgen, dient de gebruiker of de coach een invoer te doen met deze gegevens. Te denken valt aan gewicht, vetpercentage en spiermassa, maar ook een huidplooimeting is mogelijk. Selecteer de datum van meten, vul de gegevens in en klik op opslaan. Vervolgens kun je bij de statistieken de ingevoerde gegevens terugzien.

Heb je meerdere metingen gedaan, klik dan op acties om de grafiek te tonen. Je vindt in de grafiek een overzicht van alle metingen, maar ook vind je een zogeheten ‘trendlijn’. Deze lijn toont het verwachtte resultaat op basis van de ingevoerde duur van het traject. Zo zie je eenvoudig of het meetresultaat voldoet aan de verwachtingen.