Het eetschema klaarzetten

Na het opslaan van de gegevens bij ‘doelstelling en voorkeuren’ kun je het eetschema klaarzetten. Dit doe je met een enkele klik bovenin het scherm, op de button ‘eetschema genereren’. Het klaargezette of gewijzigde eetschema is direct zichtbaar bij de klant in de app.

Het eetschema bewerken

Zodra het eetschema is opgemaakt kunnen er wijzigingen in het eetschema worden doorgevoerd. Deze zijn ook direct zichtbaar voor je klant in de app. Je kunt de maaltijd verwijderen, automatisch laten wisselen of je kunt zelfstandig een alternatieve maaltijd kiezen of toevoegen. Als je een geplande maaltijd weghaalt en er een nieuwe maaltijd voor terugplaatst, wordt deze maaltijd automatisch geschaald naar het aantal calorieën wat de app adviseert op dat eetmoment.

Calorieën gepland en calorieën toegekend

Onder het eetmoment worden twee getallen weergegeven. Het linker getal staat voor het geplande aantal calorieën, wat volgens de app op dat eetmoment genuttigd moet worden. Het rechter getal komt overeen met het aantal calorieën wat daadwerkelijk gegeten is tijdens dit maaltijdmoment.